Albanian Constitution

Program of Transparency

National
Simbols

News

Latest news

Gallery

Visit Albania

1 hour ago

Ilir Meta

Thellësisht i trishtuar nga lajmi për ndarjen e papritur nga jeta të gazetarit të mirënjohur shqiptar në SHBA, publicistit dhe kryeredaktorit të gazetës shekullore ‘Dielli’, organ i Federatës Panshqiptare ‘Vatra’, Dalip Greca.
Me një kontribut të vyer për forcimin e ndërgjegjes kombëtare, ruajtjen e traditave dhe kulturës të shqiptarëve të Amerikës, si dhe për devotshmërinë e dëshmuar për fuqizimin e marrëdhënieve të shkëlqyera mes dy popujve tanë, kujtimi i tij do të mbetet i paharruar.
Ngushëllimet më të sinqerta familjes, miqve dhe bashkëpunëtorëve, vatranëve dhe komunitetit të dashur shqiptaro-amerikan.
Të prehet në paqe!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1/3 It was a pleasure meeting today the new Ambassador of Argentina to Albania, Roberto Manuel Carlés on the occasion of Presenting the Letters of Credentials. 🇦🇱🤝🇦🇷