Lajme

Presidenti Meta përshëndet “Ditën e Europës”: Integrimi europian, mundësi e jashtëzakonshme për të realizuar përfundimisht ëndrrën e studentëve të Dhjetorit ‘90 për ta bërë Shqipërinë si gjithë Europa. Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta ishte i pranishëm sonte në pritjen e dhënë nga Ambasadori...

Përshëndetje! Kisha privilegjin që të organizoj në Tiranë, Takimin e Liderëve të Procesit të Brdo-Brijunit. Organizimi në Ditën e Europës së këtij Samiti, është një mesazh i përbashkët për orientimin e qartë europian dhe euroatlantik të vendeve të rajonit tonë. Të ftuar të posaçëm në këtë Samit ishin: -Presidenti...