Lajme

Presidenti i Republikës përsërit shqetësimin e thellë mbi krizën kushtetuese, institucionale, politike dhe të përfaqësimit ku ndodhet vendi. Thellimi i dallimeve mes palëve dhe kokëfortësia për mohimin e kësaj krize kanë vështirësuar edhe më tej gjetjen e rrugëdaljeve të arsyeshme dhe të qëndrueshme nga kjo gjendje...

Presidenti Meta në Ditën Kombëtare të Jetimëve: Një Shqipëri më e dhembshur e më përfshirëse, është një Shqipëri më e drejtë dhe frymëzuese, është një Shqipëri që u jep jetë ëndrrave tuaja, ëndrrave të të gjithë fëmijëve të vendit tonë! Me rastin e Ditës Kombëtare të...

Presidenti Meta përshëndet 76-vjetorin e themelimit të Batalionit partizan “Dumrea”: Askush nuk mund të ketë sukses duke cenuar vlerat e Luftës Antifashiste Nacional-Çlirimtare. Cërrik Presidenti  i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë sot dhe përshëndeti ceremoninë përkujtimore të 76-vjetorit të themelimit të Batalionit partizan “Dumrea”. Në këtë ceremoni...

Presidenti Meta merr pjesë në Konferencën e 3-të Kombëtare të Industrisë së Bimëve Mjekësore dhe Aromatike: Ky sektor është lokomotiva e eksporteve tona jo vetëm bujqësore. Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë dhe përshëndeti Konferencën e 3-të të Industrisë së Bimëve Mjekësore...

Gazetari: Zoti President, a rrezikon vendi të shkojë në përplasje civile në kohën që kriza politike po thellohet dhe palët politike janë ekstremisht të kundërta në qëndrimet e tyre? Presidenti Meta: Mendoj që kjo situatë nuk duhet të ekzistonte kurrsesi pas 22 vjetësh, që kur Shqipëria...

Presidenti Meta takohet me Presidentin e ri të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z.Stevo Pendarovski: I bindur në forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve dypalëshe. Shkup, Maqedoni Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta mori pjesë sot në ceremoninë zyrtare të betimit të Presidentit të ri të Republikës së...