Lajme

Tiranë, më 26 korrik 2019 Shkëlqesi, Ishte kënaqësi të takohesha me ju në Tiranë, respektivisht më 3 qershor dhe 25 korrik. Teksa Shqipëria po përjeton një krizë institucionale dhe përfaqësuese serioze e në të njëjtën kohë, po përgatitet të marrë kryesimin e OSBE-së, e vlerësoj sinqerisht vëmendjen...

Durrës Pyetje: Zoti President çfarë mund të na thoni për situatën politike në vend? Presidenti Meta: Situatë më absurde nuk kemi parë. Padyshim që zhvillimet me Teatrin Kombëtar janë mjaft shqetësuese. Për to jam shprehur qartë, në mënyrë koherente e të vazhdueshme, si dhe përmes padisë që bëra në...

Durrës Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vlerësoi sot gjatë një ceremonie solemne të zhvilluar në Pallatin e Kulturës “Aleksandër Moisiu” në Durrës ish-futbollistët e shquar durrsakë gjatë viteve 1970-80-të të “Lokomotivës”, “Dinamos” “Partizanit”, “Vllaznisë” dhe të Ekipit Kombëtar shqiptar, dy vëllezërit Shyqyri dhe...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot në takim Sekretarin e Përgjithshëm të OSBE-së, z. Thomas Greminger. Presidenti Meta e falënderoi për mbështetjen e dhënë nga Sekretariati dhe nga vetë Sekretari i Përgjithshëm, për përgatitjet që Shqipëria po bën në funksion të marrjes së Kryesisë...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë në seancën e dhurimit të gjakut, që u zhvillua në Pallatin e Kulturës në Tiranë, nga “Aleanca për Dhurimin e Gjakut” dhe Organizata Shqiptare e Dhuruesve Vullnetarë të Gjakut. Duke shprehur mirënjohjen për vullnetarizmin dhe kontributin...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta dorëzoi personalisht në Gjykatën Kushtetuese kërkesën për shpalljen antikushtetues të ligjit për shembjen e godinës aktuale të Teatrit Kombëtar. Pasi përfundoi procedurat ligjore përkatëse të depozitimit të kërkesës, Presidenti Meta u shpreh ndër të tjera para përfaqësuesve të...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vlerësoi sot në një ceremonie të veçantë, ish-futbollistin e shquar të Ekipit Kombëtar shqiptar dhe të “Dinamo-s”, zotin Mujo Targaj me Titullin “Mjeshtër i Madh”. Në prani të shumë personaliteteve sportive, të kolegëve dhe trajnerëve, Presidenti Meta i dorëzoi ish-kapitenit...