Lajme

Pulja, Itali Presidenti i Republikës Sh.T.Z Ilir Meta në kuadrin e vizitës së punës në rajonin e Puljas në Itali, zhvilloi një takim tepër të frytshëm me eurodeputetin Mario Furore, senatoren Gisella Naturale dhe deputetët italianë Giorgio Lovecchio, Rosa Menga, Marialuisa Faro, Antonio Tassi dhe Carla...

Presidenti Meta takohet me arbëreshët e rajonit të Puljas: Shqipëria ka vetëm një të ardhme, Europën. Identitetin dhe rrugëtimin europian të Shqipërisë e ka përcaktuar Heroi ynë Kombëtar, Skënderbeu! Pulja, Itali Në kuadër të nismës së ndërmarrë prej Tij “U’ jam Arbëresh”, Presidenti i Republikës Sh.T.Z. Ilir...

Kalabri, Itali Në kuadër të nismës “U’ jam Arbëresh”, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta po zhvillon një vizitë pune në rajonet e banuara nga arbëreshët në Kalabri dhe Pulja. Me ftesë të autoriteteve lokale, Kreu i Shtetit vizitoi fillimisht Bashkinë e Plataçit (Pllatën), ku pati një...