Lajme

Prishtinë, Kosovë Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vlerësoi sot Forcat e Sigurisë së Kosovës, Njësinë Operacionale të Policisë, Ekipin e Zjarrfikësve të Kosovës, Njësinë K9 si dhe të gjithë ekipet e specializuara që nëpërmjet gatishmërisë së lartë, profesionalizmit të spikatur dhe sakrificave të pakursyera gjatë...