Lajme

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta zhvilloi sot bashkëbisedim, nëpërmjet një video-konference, me përfaqësuesit e “Europa Nostra”, Zëvendëspresidentin ekzekutiv, z. Guy Clausse, Sekretaren e Përgjithshme, znj. Sneska Quaedvlieg-Michailovic dhe anëtarin e bordit, Profesor Paolo Vitti. Presidenti Meta i falënderoi për angazhimin dhe vëmendjen që “Europa Nostra”...

Në Institucionin e Presidentit të Republikës u zhvillua sot ceremonia solemne e betimit të tre anëtarëve të rinj të Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, z. Sotir Kllapi, z. Vladimir Mara dhe z. Dritan Prençi. Pas ekzekutimit të himnit kombëtar dhe leximit të...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot në Ditën Kombëtare të Jetimëve një grup fëmijësh pa kujdes prindëror, të shoqëruar nga Drejtori i Përgjithshëm i “Institutit Kombëtar të Jetimëve Shqiptarë” z. Ilir Çumani, si dhe artistë e këngëtarë të mirënjohur. Duke u uruar mirëseardhjen fëmijëve...