Lajme

Përshëndetje dhe mirëmbrëma, Ndoqëm sot prononcimin publik të Ministres së Financave, lidhur me projektet infrastrukturore të Fondit Saudit të Zhvillimit, në Qarkun e Vlorës. Shpresuam te qëndrimi i pritur dhe i duhur i ministres për t’iu kërkuar ndjesë qytetarëve të Qarkut të Vlorës për ndërprerjen e investimeve,...

Mirëmbrëma të gjithëve, Ju kërkoj falje për vonesën, por na iku energjia elektrike në Presidencë, ndaj e kishim të pamundur të lidheshim në kohë me ju. Me sa kuptohet, ka nisur edhe OSHEE-ja fushatën elektorale dhe ndërprerjet energjisë elektrike, siç duket, do të jenë më të shpeshta. Jam...

Në Institucionin e Presidentit të Republikës u zhvillua sot pasdite ceremonia e betimit të dy anëtarëve më të rinj të kabinetit qeveritar, Ministres për Evropën dhe Punët e Jashtme, znj. Olta Xhaçka dhe Ministrit të Mbrojtjes, z. Niko Peleshi. Pas ekzekutimit të himnit kombëtar, Ministrja Xhaçka...

REPUBLIKA E SHQIPËRISË PRESIDENTI Nr. prot. 4388/1                                                                                                                                                                               Datë 29.12.2020 NJOFTIM PUBLIK MBI ORGANIZIMIN E CEREMONISË SË BETIMIT TË GJYQTARIT TË RI TË GJYKATËS KUSHTETUESE Presidenti i Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta në datë 28.12.2020, ka administruar nga Këshilli i Emërimeve në Drejtësi Listën Përfundimtare të Renditjes së Kandidatëve të lejuar...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta sot më datë 28.12.2020, ka administruar nga Këshilli i Emërimeve në Drejtësi Listën Përfundimtare të Renditjes së Kandidatëve të lejuar për kandidim dhe Raportin e Arsyetuar të Renditjes së tyre për plotësimin e vendit vakant në Gjykatën Kushtetuese, vakancë...