Lajme

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vlerësoi në një ceremoni solemne tre ish-sportistë të shquar të Elbasanit, të cilët me rezultatet e shkëlqyera, punën cilësore dhe kontributet e tyre profesionale në volejboll dhe në futboll, kanë kontribuar denjësisht në zhvillimin cilësor të sportit shqiptar,...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot në një takim Nënkryetaren e Këshillit të Ministrave dhe Ministre e Punëve të Jashtme të Bosnje dhe Hercegovinës, znj. Bisera Turkoviç. Presidenti Meta, duke vlerësuar marrëdhëniet e shkëlqyera mes dy vendeve dhe popujve tanë, u shpreh se e...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta zhvilloi sot me kërkesë të tyre, një takim pune me përfaqësues të Shoqatës “Durrësi Autokton”. Në këtë bashkëbisedim, Kreu i Shtetit u njoh me përpjekjet e kësaj shoqate për të ndalur masakrën urbane dhe shkatërrimin e vlerave të trashëgimisë historike,...

Të dashur qytetarë, Të nderuar gazetarë, Sikundër paralajmërova pak ditë më parë, dje i përcolla edhe zyrtarisht Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, dekretin për kthimin për rishqyrtim të ligjit për ratifikimin e një ndryshimi të marrëveshjes së koncesionit për Aeroportin Ndërkombëtar “Nënë Tereza”, pasi ky ligj bie...

D E K R E T PËR KTHIMIN E LIGJIT NR. 16/2021 “PËR RATIFIKIMIN E NDRYSHIMIT TË MARRËVESHJES SË KONCESIONIT NDËRMJET KËSHILLIT TË MINISTRAVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE SHOQËRISË KONCESIONARE “TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT”, SH.P.K., “PËR NDËRTIMIN, VËNIEN NË PUNË, OPERIMIN DHE MIRËMBAJTJEN E AEROPORTIT NDËRKOMBËTAR...

Me akuzën e stisur të hedhjes së një bombe në ish-Legatën Sovjetike në Tiranë, sot mbushen 70 vjet nga dita kur 22 intelektualë të shquar, qytetarë të pafajshëm, të ndershëm dhe atdhetarë, të lidhur tok me tela me gjëmba, u ekzekutuan barbarisht me pushkatim, pa...