Lajme

Presidentit i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta mori pjesë në ceremoninë e prezantimit të studimit “Toleranca fetare në Shqipëri”, i realizuar nga Instituti për Demokraci e Ndërmjetësim dhe PNUD....