Lajme

Presidenti i Republikës Sh.T.Z. Ilir Meta përshëndet raportin e fundit të Departamentit të Shtetit mbi “Liritë fetare në Shqipëri” (https://www.state.gov/documents/organization/281118.pdf), që pasqyron situatën e kësaj çështjeje të rëndësishme në vendin tonë. Presidenti i Republikës i qëndron veçanërisht vlerësimit mbi çështjen e pronave të bashkësive fetare në...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta mori pjesë në meshën e shenjtë të mbajtur nga Arqepshkvi Metropolitan i Firences, Kardinal Giuseppe Betori në Kishën e Shna Ndout në Laç, ku ishin të pranishëm gjithashtu klerikët më të lartë dhe me qindra besimtarë katolikë. Presidenti i Republikës...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ka mirëpritur Arqipeshkvin Metropolitan të Firences, Hirësinë e Tij, Kardinalin Giuseppe Betori me një darkë zyrtare në Pallatin e Brigadave. Të pranishëm në darkën zyrtare ishin edhe Kardinali shqiptar Ernest Simoni (Troshani), deputetë të Kuvendit, ambasadorë, krerë të bashkësive...