Lajme

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Talasemisë, si dhe të nismës së ndërmarrë prej Tij, “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta mori pjesë dhe përshëndeti konferencën ndërgjegjësuese për dhurimin e gjakut nën moton “Të adresojmë pabarazitë shëndetësore të Komunitetit Botëror...

PËRSE U KTHYEN PËR RISHQYRTIM 10 LIGJET, PËRMES TË CILAVE QEVERIA DHE KUVENDI, NDRYSHUAN REFORMËN NË DREJTËSI Të nderuar qytetarë, Të nderuar përfaqësues të organizmave të shoqërisë civile, dhe të huaj në Shqipëri, Sot, fatkeqësisht dëshmuam se si Seanca Plenare e Kuvendit që po i përfundon mandati, rrëzoi...

Me anë të një ceremonie solemne, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vlerësoi arritjet dhe rezultatet e larta të disa sportistëve të spikatur në atletikë, mundje dhe çiklizëm, duke i dekoruar ata me Titullin e lartë “Mjeshtër i Madh”. Kreu i Shtetit dekoroi atleten, basketbollisten, volejbollisten...

Me rastin e 5 Majit, Ditës së Dëshmorëve të Atdheut, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta bëri sot homazhe te Monumenti “Nëna Shqipëri”, ku vendosi një kurorë me lule dhe u përul me respekt përpara heroizmit dhe sakrificave sublime të të gjithë heronjve, të cilët...

Durrës Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta, njëkohësisht edhe Komandanti i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë, mori pjesë në Ditën e Vizitorëve të Shquar në portin e Durrësit, duke përshëndetur stërvitjen e përbashkët të vendeve anëtare të NATO-s, “Immediate Response...