Lajme

Në respekt të ushtrimit të së drejtës të parashikuar në pikën 1 të nenit 85 të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë, Institucioni i Presidentit të Republikës bën me dije se me Dekretin nr. 10850, datë 30.07.2018, Presidenti i Republikës ka vendosur kthimin në Kuvend të...

Presidenti Meta në Festën e Shën Marenës: Kjo ditë e shenjtë i bashkon qytetarët me bukuritë natyrore, shpirtërore dhe njerëzore. Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta ishte sot në Bashkinë e Pustecit ku përshëndeti Festën vendore të Shën Marenës. Fillimisht Kreu i Shtetit vendosi një...