Lajme

Pyetje: Zoti Meta, si e komentoni shtyrjen nga Kuvendi të shqyrtimit të ligjit të dekretit tuaj për Teatrin Kombëtar? Presidenti Meta: Kuvendi është sovran për të vendosur sipas procedurave e përgjegjësive të veta, dhe unë nuk kam asnjë koment për këtë çështje. Pyetje: Në rast se mazhoranca...