Lajme

Të dashur qytetarë të Republikës, Më 25 prill 2021, të gjithë iu drejtuam kutive të votimit, për të zgjedhur, se cilët do të jenë përfaqësuesit tanë në Kuvendin e ri të Shqipërisë. Përpos kësaj dite, që fatmirësisht shkoi e qetë dhe pa probematika serioze, të gjithë ne...

Ljubljanë, Slloveni Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta u prit sot në Ljubljanë në një takim të veçantë zyrtar nga Kryeministri i Sllovenisë, Sh.T.Z. Janez Janša. Kreu i Shtetit shqiptar vlerësoi marrëdhëniet shumë të mira mes dy vendeve, të qëndrueshme dhe me ecuri pozitive ndër vite, në...

Brdo në Kranj, Slloveni Presidenti i Republikës, SH.T.Z. Ilir Meta mori pjesë në Takimin e 10-të të Udhëheqësve të Procesit të Brdo-Brijunit, që po zhvillohet në Qendrën e Kongresit të Brdos në Kranj dhe ku ishin të pranishëm edhe krerët e shteteve të Kosovës, Kroacisë, Malit...

Me anë të një ceremonie solemne, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, njëkohësisht Komandant i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura, vlerësoi sot me “Dekoratën e Artë të Shqiponjës”, Dëshmorin e Atdheut, Major Klodian Tanushi (pas vdekjes), me motacionin: “Në shenjë vlerësimi ndaj ushtarakut i cili...

Procesi zgjedhor i 25 prillit akoma nuk ka përfunduar. Organizatat prestigjioze ndërkombëtare, që merren me standardet e zgjedhjeve, përditë po reagojnë qartë për të vërtetën reale të këtyre zgjedhjeve. Të gjithë jemi dëshmitarë se: - Blerja e votës ka qenë një fenomen masiv; - Qeveria përdori asetet dhe fondet...