Lajme

Presidenti Meta merr pjesë në “Festën e Gështenjës”: Gështenja juaj është një “brand” i jashtëzakonshëm për Tropojën dhe Shqipërinë. Tropojë Në vijim të vizitës së tij së Tropojë, Presidenti i Republikës Sh.T.Z. Ilir Meta u prit sot nga Kryetari i Bashkisë, Besnik Dushaj, i cili i uroi...