Lajme

Presidenti i Republikës, SH.T.Z. Ilir Meta priti sot Ministrin e Transportit dhe Infrastrukturës Dixhitale të Republikës Federale të Gjermanisë, z. Andreas Scheuer. Presidenti Meta vlerësoi marrëdhëniet e shkëlqyera dhe bashkëpunimin në të gjitha fushat mes Republikës së Shqipërisë dhe Republikës Federale të Gjermanisë. “Shqipëria ka qënë dhe...