Lajme

Presidenti Meta në "Ditën Ndërkombëtare për t’i Dhënë Fund Pandëshkueshmërisë së Dhunës ndaj Gazetarëve”: Kur deformohet e cenohet liria dhe të drejtat e gazetarëve, është cenuar vetë themeli i sistemit tonë demokratik! Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, në kuadër të “Ditës Ndërkombëtare për t’i Dhënë...

Institucioni i Presidentit të Republikës, njofton të gjithë të interesuarit se, pas përfundimin të afatit të aplikimit, rezulton se kanë shprehur interesin për t'u përzgjedhur si kandidat për pozicionin kushtetues të Kryetarit të Kontrollit të Lartë të Shtetit, shtetasit e mëposhtëm:   Nr. Emër   Mbiemër Arsimi i Lartë Universitar...