Lajme

Kalabri, Itali Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta zhvilloi një vizitë në kompaninë “Amarelli”, ku u takua me drejtuesit dhe anëtarët kalabrezë të Unindustria-s, anëtare e Confindustria-s në Itali. Gjatë këtij takimi sipërmarrësit italianë nënvizuan interesin e madh për të zgjeruar tregjet e prodhimeve të tyre në...

Fjala e Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z. Ilir Meta në veprimtarinë e përbashkët me Presidentin italian Mattarella në Kolegjin e “Shën Adrianit” të Shën Mitër Koronës të Kalabrisë, në kuadër të Vitit Mbarëkombëtar të Heroit tonë, Gjergj Kastriotit Skënderbeut: I nderuar President i Republikës së...

Shën Mitër Korona, Itali Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta së bashku me Presidentin e Republikës së Italisë, Sh.T.Z. Sergio Mattarella vizitoi Kolegjin “Shën Adriani” në Shën Mitër Korona ku u pritën ngrohtësisht dhe u takuan me studentë, pedagogë dhe drejtues vendorë e fetarë të bashkësive...

Acquaformosa, Komuna e Lungros, Itali Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta, në kuadër të vizitës zyrtare në Kalabri u takua me Ipeshkvin e Eparhias së Ungrës (Eparkia e Lungros), Hirësinë e Tij Donato Oliverio si dhe me autoritetet vendore e përfaqësues të bashkësisë arbëreshe,...