Lajme

Pyetje: A do ta dekretoni Sandër Lleshin si Ministër të Brendshëm? Kryeministri paralajmëroi një ditë më parë se do ta dërgojë te ju sërish emrin e tij. Presidenti Meta: Forumi “Tirana Connectivity” i mbajtur sot ishte i mrekullueshëm dhe besoj se interkonektiviteti duhet të rrezatojë kudo. Pyetje:...

Presidenti i Republikës, Sh, T. Z. Ilir Meta mori pjesë sot në Forumin “Tirana Connectivity” të organizuar nga Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim në bashkëpunim me Fondaconet gjermane “Konrad Adenauer”, “Friedrich Ebert” dhe  “Hanns Seidel”. Duke ju drejtuar të pranishmëve, mes të cilëve ishte edhe Ambasadori...

Kozenca, Itali Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta zhvilloi një vizitë në Universitetin e Kozencës në Kalabri ku u takua përzemërsisht me Rektorin Gino Mirocle Crisci, me studentë arbëreshë dhe shqiptarë, me pedagogë, si dhe me stafin akademik. Pasi u njoh me një prezantim të detajuar të...