Lajme

Me anë të një ceremonie solemne, Presidenti i Republikës Sh.T.Z. Ilir Meta vlerësoi sot, zotin Stjepan Mesić me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”. Kreu i Shtetit shqiptar i akordoi ish-Presidentit të Kroacisë, Dekoratën e lartë me motivacionin: “Për kontributin e veçantë në intensifikimin e gjithanshëm të marrëdhënieve...

Vlorë Presidenti i Republikës, Sh.T. Z. Ilir Meta mori pjesë sot paradite në ceremoninë shtetërore me rastin e 106-vjetorit të Pavarësisë, të zhvilluar në Sheshin e Flamurit dhe Monumentit të Pavarësisë në qytetin historik të Vlorës. Në praninë e Presidentit të Republikës dhe krerëve të institucioneve të...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë sot në ceremoninë festive të 80-vjetorit të krijimit të Radio-Tiranës, që u zhvillua në Muzeun Historik Kombëtar. Presidenti Meta duke përshëndetur veprimtarinë e vyer dhe punën e pakursyer të punonjësve dhe drejtuesve ndër vite, vlerësoi Drejtorin...