Lajme

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta, njëkohësisht edhe Komandanti i Përgjithshëm, uron me anë të një mesazhi 106-vjetorin e krijimit të Forcave të Armatosura të Shqipërisë. “Me rastin e 106-vjetorit të themelimit të Ushtrisë Shqiptare, dëshiroj të përcjell konsideratat më të larta dhe urimet...

Katovicë, Poloni Presidenti Meta përshëndet Samitin e Katovicës “COP 24”: Partneriteti i ngushtë e i fortë, koordinimi dhe veprimi i përbashkët janë e vetmja mënyrë për t'iu përgjigjur këtyre sfidave globale. Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë sot dhe përshëndeti Samitin e Kombeve...