Lajme

Uashington D.C., SHBA Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z. Ilir Meta ishte i Ftuar Nderi në Senatin amerikan nga Kryetari i Komisionit të Mbrojtjes, Senatori Jim Inhofe, për të mbajtur fjalën në forumin me temë: “Sfidat e Rajonit të Europës Juglindore dhe përballja me ndërhyrjen nga...

Zëdhënësi i Presidentit të Republikës, z. Tedi Blushi pas reagimit aspak serioz të Kryeministrit lidhur me çështjen e projektit të “Unazës së Re” sqaron se: Në procedurën e tenderimit: Rehabilitimi i segmentit rrugor mbikalimi i Pallatit me Shigjeta – Rrethrrotullimi i sheshit “Shqiponja” – Loti 1. Vlera e...

Presidenti i Republikës e ka ndjekur me vëmendje dhe shumë shqetësim situatën konfliktuale të krijuar midis banorëve dhe autoriteteve publike përgjegjëse, për shkak të realizimit të projektit të zgjerimit të segmentit rrugor “Rehabilitimi i segmentit rrugor mbikalimi i Pallatit me Shigjeta - Rrethrrotullimi i sheshit...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta ishte sot në Bashkinë e Kuçovës në kuadër të nismës së ndërmarrë bashkë me “Aleancën për Dhurimin e Gjakut”. Pasi u takua me Kryetarin e Bashkisë, z.Selfo Kapllani dhe përfaqësues të tjerë vendorë, Presidenti Meta shprehu kënaqësinë për...