Lajme

Berlin, Gjermani Sot në Berlin, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta u prit në një takim të veçantë nga Presidenti i Republikës Federale të Gjermanisë, Sh.T.Z. Frank-Walter Steinmeier. Presidenti Meta vlerësoi marrëdhëniet e shkëlqyera midis dy vendeve dhe shprehu mirënjohjen e thellë për mbështetjen 30-vjeçare të Gjermanisë...

19 shkurt 2019 Berlin, Gjermani Në vijim të vizitës së tij zyrtare në Gjermani, Presidenti i Republikës, SH.T.Z. Ilir Meta mori pjesë në Konferencën Vjetore të Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme gjermane në Berlin, ku mbajti edhe një fjalë përshëndetëse si i Ftuar Nderi. Konferenca vjetore është...