Lajme

Presidenti Meta përshëndet Konferencën “Kundër kulturës së mënjanimit, në dobi të kulturës së dashurisë”: Kultura e dashurisë duhet të fitojë mbi atë të lënies mënjanë dhe të harresës. Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta mori pjesë dhe përshëndeti sot konferencën “Kundër kulturës së mënjanimit, në dobi...

Pyetje: A jeni i gatshëm për të iniciuar dialogun mes palëve dhe si e vlerësoni dhunën e ushtruar ndaj protestuesve? Presidenti Meta: Tema që sapo pata kënaqësinë të merrja pjesë me Monsinjor Vincenzo Paglia-n ishte për të promovuar kulturën e dashurisë dhe kundër kulturës së mënjanimit....

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta është duke ndjekur me shqetësim situatën. Presidenti bën thirrje për demonstrim paqësor dhe ruajtje të qetësisë. Presidenti Meta u kërkon të gjithëve të evitojnë konfrontimet dhe të qëndrojnë larg provokimeve....