Lajme

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ishte i pranishëm në seancën e dhurimit të gjakut të organizuar nga Instituti Profesional “ATC” në kuadër të nismës së ndërmarrë nga “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”. Gjatë kësaj seance ndërgjegjësuese të dhurimit të gjakut, Kreu i Shtetit theksoi se...

Presidenti Meta përshëndet 10-vjetorin e anëtarësimit historik të Shqipërisë në NATO: Forcimi dhe fuqizimi i infrastrukturës së sigurisë tonë kombëtare mbetet një prioritet i padiskutueshëm. Presidenti i Republikës dhe Komandanti i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë në festimet dhe...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti në një takim të veçantë Sekretarin e Përgjithshëm të Gjysmëhënës së Kuqe të Katarit, Ambasador Ali Bin Hassan Al-Hammadi dhe delegacionin që e shoqëronte. Presidenti Meta shprehu mirënjohjen e thellë për mbështetjen dhe ndihmat financiare që Gjysmëhëna e Kuqe...