Lajme

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot në një takim senatorin italian dhe përfaqësuesin e Partisë “Lega”, z. Manuel Vescovi, i cili është edhe anëtar i Grupit të Miqësisë Itali-Shqipëri në Senatin Italian. Kreu i Shtetit vlerësoi marrëdhëniet e shkëlqyera mes Shqipërisë dhe Italisë, si...

D E K R E T PËR KTHIMIN E LIGJIT NR. 20/2019 “PËR DISA NDRYSHIME NË LIGJIN NR. 12/2018, “PËR VLERËSIMIN KALIMTAR DHE PERIODIK TË PUNONJËSVE TË POLICISË SË SHTETIT, GARDËS SË REPUBLIKËS DHE SHËRBIMIT PËR ÇËSHTJET E BRENDSHME DHE ANKESAT NË MINISTRINË E BRENDSHME”. Në mbështetje të neneve...