Kushtetuta e Shqipërisë

Programi i Transparencës

Simbolet Kombëtare

Lajmet

Lajmet e fundit të publikuara

Galeria

Vizito Shqipërinë

10 hours ago

Ilir Meta

Me anëtaren e Komitetit Organizativ, Ismeralda Seidolli, një nga drejtueset më të njohura të rinisë në Qarkun e Korçës dhe në gjithë vendin, kandidate për zgjedhjet parlamentare të vitit 2021, biseduam sot për çështjet e organizimit të partisë, problemet e arsimit universitar, si dhe përfshirjes së të rinjve si kandidatë në zgjedhjet e ardhshme lokale.
Të rinjtë në vendimmarrje dhe drejtim, do të jenë prioriteti im dhe Partia e Lirisë është platforma e tyre. 🇦🇱
... See MoreSee Less

View on Facebook

L'Italia ha parlato chiaramente!
I migliori auguri a @GiorgiaMeloni per una vittoria convincente insieme nella coalizione di centrodestra con @matteosalvinimi e @berlusconi. 🇦🇱🤝🇮🇹